MANUAL D'EXPOSICIONS ACCESSIBLES

Presentació del manual Exposicions accessibles. Criteris per eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l'accés als continguts

 L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Institut de Cultura de Barcelona han impulsat l’elaboració d’un manual pràctic, en forma de decàleg, per ajudar a garantir l’accessibilitat universal als continguts culturals, i més concretament, als productes oferts pels museus i centres patrimonials.

 La presentació del manual "Exposicions accessibles. Criteris per eliminar les barreres de la comunicació i facilitar l'accés als continguts" va tenir lloc el dia 2 de novembre de 2016, a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona. L’acte va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de tècnics i directors de diversos museus locals i nacionals, representants d’entitats de persones amb discapacitat i responsables de l’Institut de Cultura i de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquí teniu el making-of de la presentació del manual, que va finalitzar amb una visita a l’exposició temporal “D’obra. Ceràmica aplicada a l’arquitectura”, que fa accessible el seu contingut mitjançant diversos canals de comunicació.

Per últim, us convidem a descarregar-vos la versió pdf de la publicació seguint aquest enllaç, i us animem a fer-ne la màxima difusió.

Comentaris

  1. hola, ¿dónde o cómo podría contactar con ustedes? muchas gracias

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada